Mokyklos 31-asis gimtadienis

  • Paskelbė : Aušra Juzėnienė
  • Paskelbta: 2024-04-18
  • Kategorija: Sveikinimai

Balandžio 16  d. šventėme 31-ąjį Mokyklos gimtadienį. Kahoot viktorinoje „Mano Medeina“ mokiniai atsakinėjo į įdomius ir netikėtus klausimus apie mokyklą. Vyko koncertai, kuriuose savo dainas ir šokius atliko būrelius lankantys mokiniai. Folkloro ansamblis (vadovė - mokytoja Irma)„Bitela“ atliko kūrinius: „Kapitono dūda“, „Turiu gražią kumelaitę“ ir „Išėjo cibitis“. Ansamblis „Volungėlė“ (vadovė - mokytoja Rima) atliko dainas „Barzdukų dainužėlė“, „Vėjo šokis“ ir „Baltos lelijos“, kuriai nuotaikingai pritarė visa salė.

Tautinių šokių būrelis (vadovė - mokytoja Gražina) atliko šokį „Aukštadvario genys“. Pop choras „Viesulas“ (vadovė - mokytoja Jūratė) atliko kūrinius „Mes niekad nemeluojam“ ir
„Geltona upė“. 

Mokyklą su gimtadieniu išmintingais ir palaikančiais žodžiais sveikino tėvelių atstovai: 3 c klasės mokinės  Domilės mama Lina ir 4 c klasės mokinės  Nedos mama Jelena, taip pat mokyklos direktorius Virginijus  ir pavaduotoja Renata. 

Visos mokyklos mokiniai visi kartu šoko šokius „Matau tave“ ir kitus. Po renginių visų laukė staigmena - ledai. Tai buvusio mokyklos mokinio Algirdo Augustino dovana. Dėkojame ir džiaugiamės, kad visi kartu esame darni bendruomenė.

Linkime mokyklai prasmingo kelio, kuriame būtų naudingos žinios, supratimas, pagarba ir bendradarbiavimas. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos